HOME   |    KONTAKT OS   |    SITEMAP

Brugt kaffemaskine

Er du ude på at spare på købet af en kaffemaskine, så hør hvad vi har i brugte og demo modeller. Vi har altid bedre brugte kaffemaskiner på lager. Tit og ofte er de bare blevet brugt som demontrations modeller.

Kaffemaskiner

Kaffemaskiner til attraktive priser finder du her hos os. Vores kaffemaskiner skiller sig ud fra de klassiske store kaffeautomater, der står rundt omkring på kontorer og i butikker, se vores eksklusive udvalg. Vi har markedets mest strømbesparende kaffemaskiner. Desuden i en helt uhørt god kvalitet.
 • Coffee vending machines
  Coffee vending machines er uundværlige for de fleste mennesker. Med coffee vending machines er der altid en god kop kaffe i nærheden. Du kan købe coffee vending machines her på vores hjemmeside.

 • Saftevand
  Vil du sælge saftevand? Så se her. Vi kan tilbyde dig italienske maskiner der kan multitaske. Vores maskiner kan nemlig både lave slush-ice, milkshake og saftevand. Hvis det lyder som noget for dig, så kig forbi. Vi har tillige maskiner der KUN er beregnet til saftevand.

 • Kølere
  Kølere til kildevand finder du her hos os. Vi kan tilbyde dig attraktive kildevands kølere til konkurrencedygtige priser, og hos os får du altid en sublim kundeservice udover vores kvalitets kølere. Vores kølere er støjsvage og af høj kvalitet, prisen er den laveste på markedet, så du går ikke forgæves her.

 • Vand beholder
  Med en vand beholder fra os, kan du forkæle dine kunder eller medarbejdere med koldt og forfriskende vand fra vores vand beholder. Køb din vand beholder hos os, for vi har altid gode tilbud.