HOME   |    KONTAKT OS   |    SITEMAP

Brugt kaffemaskine

Er du ude på at spare på købet af en kaffemaskine, så hør hvad vi har i brugte og demo modeller. Vi har altid bedre brugte kaffemaskiner på lager. Tit og ofte er de bare blevet brugt som demontrations modeller.

Kaffemaskiner

Kaffemaskiner til attraktive priser finder du her hos os. Vores kaffemaskiner skiller sig ud fra de klassiske store kaffeautomater, der står rundt omkring på kontorer og i butikker, se vores eksklusive udvalg. Vi har markedets mest strømbesparende kaffemaskiner. Desuden i en helt uhørt god kvalitet.
 • Espresso
  Tilbud på espresso er altid konkurrencedygtige her hos os. Du kan købe espresso og kaffeautomater i den bedste og lækreste kvalitet her hos os, og vi har mange spændende og innovative produkter, som vi kan tilbyde dig.

 • Espresso machine
  Køb en espresso machine her hos os, hvis du vil være sikret god kaffe. Hvis du er på udkig efter en espresso machine, der skiller sig ud og fremstår både moderne og smart, så se hvad vi kan tilbyde dig. Vi har alle størrelser og modeler klar til at blive leveret til din virksomhed.

 • Kildevand
  Vil du have kildevand, der altid er friskt og køligt, når du er tørstig? Så besøg vores spændende udvalg af kildevands beholdere i høj kvalitet, og se hvad vi kan tilbyde dig indenfor beholdere til kildevand.

 • Slush ice maskine
  Køb en slush ice maskine i vores eksklusive udvalg. Uanset om du er på udkig efter en slush ice maskine, en kaffeautomat eller en kildevands beholder kan du finde den her hos os til konkurrencedygtige priser.