HOME   |    KONTAKT OS   |    SITEMAP

Brugt kaffemaskine

Er du ude på at spare på købet af en kaffemaskine, så hør hvad vi har i brugte og demo modeller. Vi har altid bedre brugte kaffemaskiner på lager. Tit og ofte er de bare blevet brugt som demontrations modeller.

Kaffemaskiner

Kaffemaskiner til attraktive priser finder du her hos os. Vores kaffemaskiner skiller sig ud fra de klassiske store kaffeautomater, der står rundt omkring på kontorer og i butikker, se vores eksklusive udvalg. Vi har markedets mest strømbesparende kaffemaskiner. Desuden i en helt uhørt god kvalitet.
 • Vitriner
  Vores vitriner til kolde og varme varer, kager, fisk, sushi og mange andre formål finder du til bedste priser og i bedste kvalitet. Vitriner hos os, vil helt sikkert være et hit, hvor end du vælger at placere det.

 • Slushice
  Vil du sælge slushice, som en af de mest populære drikke lige nu? Så se her. Hos os kan du købe italienske maskiner der kan multitaske, hvilket betyder, at du kan fremstille slush ice, milkshake og saftevand med samme maskine. Vores 2 x 12 liters er super populær lige nu, så få det bedste tilbud. Ring eller skriv.

 • Kølere
  Kølere til kildevand finder du her hos os. Vi kan tilbyde dig attraktive kildevands kølere til konkurrencedygtige priser, og hos os får du altid en sublim kundeservice udover vores kvalitets kølere. Vores kølere er støjsvage og af høj kvalitet, prisen er den laveste på markedet, så du går ikke forgæves her.

 • Billig kaffeautomat
  Find en billig kaffeautomat her hos os. Vores kaffe automater kan både fremstille lækker cremet cafe latte, varm kakao, friskbrygget kaffe og meget mere. En kaffe automat fra os, vil helt sikkert være et hit, hvor end du vælger at placere den.