HOME   |    KONTAKT OS   |    SITEMAP

Brugt kaffemaskine

Er du ude på at spare på købet af en kaffemaskine, så hør hvad vi har i brugte og demo modeller. Vi har altid bedre brugte kaffemaskiner på lager. Tit og ofte er de bare blevet brugt som demontrations modeller.

Kaffemaskiner

Kaffemaskiner til attraktive priser finder du her hos os. Vores kaffemaskiner skiller sig ud fra de klassiske store kaffeautomater, der står rundt omkring på kontorer og i butikker, se vores eksklusive udvalg. Vi har markedets mest strømbesparende kaffemaskiner. Desuden i en helt uhørt god kvalitet.
 • Kebab udstyr
  Køb kebab udstyr til din kebab restaurant, såsom ovne med enten gas eller el, vitriner, køleborde, slush-ice maskiner, softice maskiner og en masse andet kvalitets udstyr her hos os. Hvis du er på udkig efter kebab udstyr, der skiller sig ud og fremstår både moderne og smart, så se hvad vi kan tilbyde dig.

 • Pizzaautomat
  Køb en pizzaautomat her hos os, hvis du er til italiensk design. Hvis du er på udkig efter en pizzaautomat, der skiller sig ud og fremstår både moderne og smart, så er du kommet til det rette sted.

 • Kildevandskøler
  Vil du have kildevand, der altid er friskt og køligt, når du er tørstig? Så besøg vores spændende udvalg af kildevands beholdere i høj kvalitet, og se hvad vi kan tilbyde dig indenfor beholdere til kildevand. Lej eller køb. Uanset hvad så er vores priser de bedste.

 • Kaffe tilbehør
  Kaffe tilbehør i form af kaffeautomater kan du købe til attraktive priser hos os. Se det spændende udvalg og de konkurrencedygtige priser på vores kaffe tilbehør her på vores inspirerende hjemmeside.