HOME   |    KONTAKT OS   |    SITEMAP

Brugt kaffemaskine

Er du ude på at spare på købet af en kaffemaskine, så hør hvad vi har i brugte og demo modeller. Vi har altid bedre brugte kaffemaskiner på lager. Tit og ofte er de bare blevet brugt som demontrations modeller.

Kaffemaskiner

Kaffemaskiner til attraktive priser finder du her hos os. Vores kaffemaskiner skiller sig ud fra de klassiske store kaffeautomater, der står rundt omkring på kontorer og i butikker, se vores eksklusive udvalg. Vi har markedets mest strømbesparende kaffemaskiner. Desuden i en helt uhørt god kvalitet.
 • Kaffebar
  Kaffebar maskiner kan du købe her på vores inspirerende hjemmeside. På hjemmesiden kan du blandt andet se, hvad vi kan tilbyde dig indenfor italiensk designede kaffe automater til din kaffebar.

 • Drikkevarer
  Vil du servere varme og kolde drikkevarer til dine kunder eller ansatte? Så kig forbi vores spændende hjemmeside, hvor du kan se de mange attraktive tilbud på eksklusive drikkevarer automater. Vi har hele sortimentet til alle størrelser virksomheder.

 • Kaffemaskine
  En kaffemaskine er en uundværlig del af enhver arbejdsplads. Duften fra en dampende varm kop kaffe giver en hyggelig stemning mellem dine ansatte, og med en kaffemaskine fra os er det gode samarbejde sikret. Vi har markedets bedste og mest strømbesparende maskiner, som passer både til små, mellemstore og store virksomheder.

 • Lease
  Vil du lease en kaffeautomat til kontoret eller butikken, så er du kommet til det helt rette sted. Her hos os kan du lease forskellige drikkeautomater, og vi kan tilbyde dig mange fordele, når du vælger at lease hos os.