HOME   |    KONTAKT OS   |    SITEMAP

Brugt kaffemaskine

Er du ude på at spare på købet af en kaffemaskine, så hør hvad vi har i brugte og demo modeller. Vi har altid bedre brugte kaffemaskiner på lager. Tit og ofte er de bare blevet brugt som demontrations modeller.

Kaffemaskiner

Kaffemaskiner til attraktive priser finder du her hos os. Vores kaffemaskiner skiller sig ud fra de klassiske store kaffeautomater, der står rundt omkring på kontorer og i butikker, se vores eksklusive udvalg. Vi har markedets mest strømbesparende kaffemaskiner. Desuden i en helt uhørt god kvalitet.
 • Kakao
  Kakao er noget de fleste med en sød tand synes om. Vil du kunne servere kakao for dine kunder eller medarbejdere, så køb en kaffeautomat hos os. Den kan nemlig lave alt fra kakao og the til kaffe og cafe latte. Udover det er det de mest strømbesparende på markedet.

 • Demo kaffeautomat
  En demo model er så god som ny, dog bare brugt i demonstrations øjemed. Vi har altid en demo kaffeautomat til dig, klar til levering. Ring eller skriv og hør hvad vi har at tilbyde dig. Vi dækker hele Danmark.

 • Kaffe
  Køb kaffe her hos os, hvis du er på udkig efter velsmagende kaffe i høj kvalitet til kontorets eller butikkens kaffeautomat. Vi har altid konkurrencedygtige priser på vores kaffe, så kom og få et godt tilbud. Vi har både malet, instant og hele bønner. Desuden forhandler vi kakao og topping samt andre ingredienser.

 • Slushice
  Vil du sælge slushice, som en af de mest populære ting lige nu? Så se her. Hos os kan du købe italienske maskiner der kan lave lækker slushice. Vores priser er super konkurrencedygtige.