HOME   |    KONTAKT OS   |    SITEMAP

Brugt kaffemaskine

Er du ude på at spare på købet af en kaffemaskine, så hør hvad vi har i brugte og demo modeller. Vi har altid bedre brugte kaffemaskiner på lager. Tit og ofte er de bare blevet brugt som demontrations modeller.

Kaffemaskiner

Kaffemaskiner til attraktive priser finder du her hos os. Vores kaffemaskiner skiller sig ud fra de klassiske store kaffeautomater, der står rundt omkring på kontorer og i butikker, se vores eksklusive udvalg. Vi har markedets mest strømbesparende kaffemaskiner. Desuden i en helt uhørt god kvalitet.
 • Cafe kaffe
  Cafe kaffe smager lidt bedre. Med vores eksklusive kaffeautomater har du nu mulighed for at brygge din egen cafe kaffe på kontoret eller i butikken. Se hvad vi kan tilbyde dig, der kan lide cafe kaffe.

 • Strømbesparende kaffeautomater
  Vores automater, især i SL-Serien er netop blevet testet af Teknologisk Institut, og vandt som de mest strømbesparende kaffeautomater på markedet. Tænk på økonomien, men tænk også på CO2 udslip. Det gør du med en kaffeautomat fra os. Og så er prisen i bund.

 • Automat
  Vores kaffe automater kan både fremstille lækker cremet cafe latte, varm kakao, friskbrygget kaffe og meget mere. En kaffe automat fra os, vil helt sikkert være et hit, hvor end du vælger at placere den. Få et gunstigt tilbud allerede idag.

 • LEISA
  LEISA er modellen der har taget over efter vores populære SPRINT model. Brygger på enten hele bønner eller frysetørret kaffe, og kan lave stort set alle kaffedrikke samt en god kop kakao. Den er stabil, flot i design og så er den bare billig i forhold til konkurrenterne på markedet. Ring eller skriv og hør nærmere.