HOME   |    KONTAKT OS   |    SITEMAP

Brugt kaffemaskine

Er du ude på at spare på købet af en kaffemaskine, så hør hvad vi har i brugte og demo modeller. Vi har altid bedre brugte kaffemaskiner på lager. Tit og ofte er de bare blevet brugt som demontrations modeller.

Kaffemaskiner

Kaffemaskiner til attraktive priser finder du her hos os. Vores kaffemaskiner skiller sig ud fra de klassiske store kaffeautomater, der står rundt omkring på kontorer og i butikker, se vores eksklusive udvalg. Vi har markedets mest strømbesparende kaffemaskiner. Desuden i en helt uhørt god kvalitet.
 • Coffee espresso maker
  En coffee espresso maker kan du købe i forskellige moderne italienske modefarver her hos os. Vi kan desuden præsentere dig for en verdensnyhed indenfor coffee espresso maker på vores inspirerende hjemmeside.

 • Te og kaffe
  Te og kaffe kan du lave let og hurtigt med eksklusive te og kaffe automater fra os. Vores te og kaffe automater pryder ethvert rum, og du kan selv vælge den farve, der passer bedst til din indretning og stil.

 • Cafe salg
  Cafe salg finder du her på vores inspirerende hjemmeside. Her kan du se, hvad vi kan tilbyde dig indenfor lækre drikkeautomater i innovativt italiensk design i vores cafe salg. Få et godt tilbud her hos os.

 • Kildevandskøler
  Vil du have kildevand, der altid er friskt og køligt, når du er tørstig? Så besøg vores spændende udvalg af kildevands beholdere i høj kvalitet, og se hvad vi kan tilbyde dig indenfor beholdere til kildevand. Lej eller køb. Uanset hvad så er vores priser de bedste.