HOME   |    KONTAKT OS   |    SITEMAP

Brugt kaffemaskine

Er du ude på at spare på købet af en kaffemaskine, så hør hvad vi har i brugte og demo modeller. Vi har altid bedre brugte kaffemaskiner på lager. Tit og ofte er de bare blevet brugt som demontrations modeller.

Kaffemaskiner

Kaffemaskiner til attraktive priser finder du her hos os. Vores kaffemaskiner skiller sig ud fra de klassiske store kaffeautomater, der står rundt omkring på kontorer og i butikker, se vores eksklusive udvalg. Vi har markedets mest strømbesparende kaffemaskiner. Desuden i en helt uhørt god kvalitet.
 • Køleborde
  Vi har køleborde i alle størrelser, prislag og til ethvert formål. En ting du aldrig vil mangle er kvaliteten som altid er i top uanset hvilke kølebord du vælger at købe. Hvis det lyder som noget for dig, så kig forbi.

 • Billige kaffemaskiner
  Vores kaffemaskiner er af høj kvalitet selvom de kan karakteriseres som billige kaffemaskine. Det skal ses i forhold til markedet og konkurrenterne. Vores maskiner er bare billigere og bedre. Vore laver alle de gængse kaffedrikke, samt kako og varmt vand til te. Du er velkommen til at indhente tilbud.

 • Kaffe engros
  Kaffe engros til kaffe automater finder du i et bredt, men nøje udvalgt kaffe engros sortiment her hos os. Lige meget om du er på udkig efter sort kaffe, cappuccino, espresso, fairtrade, topping eller kakao kan du købe det hos os. Vi leverer hurtigt lige til døren.

 • Kølere
  Kølere til kildevand finder du her hos os. Vi kan tilbyde dig attraktive kildevands kølere til konkurrencedygtige priser, og hos os får du altid en sublim kundeservice udover vores kvalitets kølere. Vores kølere er støjsvage og af høj kvalitet, prisen er den laveste på markedet, så du går ikke forgæves her.