HOME   |    KONTAKT OS   |    SITEMAP

Brugt kaffemaskine

Er du ude på at spare på købet af en kaffemaskine, så hør hvad vi har i brugte og demo modeller. Vi har altid bedre brugte kaffemaskiner på lager. Tit og ofte er de bare blevet brugt som demontrations modeller.

Kaffemaskiner

Kaffemaskiner til attraktive priser finder du her hos os. Vores kaffemaskiner skiller sig ud fra de klassiske store kaffeautomater, der står rundt omkring på kontorer og i butikker, se vores eksklusive udvalg. Vi har markedets mest strømbesparende kaffemaskiner. Desuden i en helt uhørt god kvalitet.
 • Coffee
  Coffee maskiner, automater og tilbehør finder du her på vores inspirerende hjemmeside. Her kan du blandt andet se, hvad vi kan tilbyde dig indenfor lækre coffee automater i innovativt italiensk design.

 • Maker
  En coffee maker er en vigtig del af hverdagen på de fleste arbejdspladser. Aromaen fra en god varm kop kaffe skaber et godt samvær mellem de ansatte, der samles om arbejdspladsens coffee maker i pauserne.

 • Billig kaffeautomat
  Find en billig kaffeautomat her hos os. Vores kaffe automater kan både fremstille lækker cremet cafe latte, varm kakao, friskbrygget kaffe og meget mere. En kaffe automat fra os, vil helt sikkert være et hit, hvor end du vælger at placere den.

 • Drikkevandskøler
  Rent og køligt drikkevand er forfriskende og giver mere energi til en lang arbejdsdag. Køb en drikkevandskøler med køligt drikkevand, så dine ansatte altid kan få et glas koldt vand, når de trænger til det. Prøv vores Ocean Collection som er markedests billigste.