HOME   |    KONTAKT OS   |    SITEMAP

Brugt kaffemaskine

Er du ude på at spare på købet af en kaffemaskine, så hør hvad vi har i brugte og demo modeller. Vi har altid bedre brugte kaffemaskiner på lager. Tit og ofte er de bare blevet brugt som demontrations modeller.

Kaffemaskiner

Kaffemaskiner til attraktive priser finder du her hos os. Vores kaffemaskiner skiller sig ud fra de klassiske store kaffeautomater, der står rundt omkring på kontorer og i butikker, se vores eksklusive udvalg. Vi har markedets mest strømbesparende kaffemaskiner. Desuden i en helt uhørt god kvalitet.
 • Pizzaautomat
  Køb en pizzaautomat her hos os, hvis du er til italiensk design. Hvis du er på udkig efter en pizzaautomat, der skiller sig ud og fremstår både moderne og smart, så er du kommet til det rette sted.

 • Slushice maskine
  Køb en slushice maskine i vores eksklusive udvalg. Uanset om du er på udkig efter en slushice maskine, en kaffeautomat eller en kildevands beholder kan du finde den her hos os til konkurrencedygtige priser. Vores 2 x 12 liters er super populær lige nu, så få det bedste tilbud. Ring eller skriv.

 • Ovne
  Køb billige og gode super ovne med enten gas eller el forsyning i vores eksklusive udvalg. Uanset om du er på udkig efter en ovn, en slush-ice automat eller en kildevands beholder kan du finde den her hos os til konkurrencedygtige priser.

 • Drikkevarer
  Vil du servere varme og kolde drikkevarer til dine kunder eller ansatte? Så kig forbi vores spændende hjemmeside, hvor du kan se de mange attraktive tilbud på eksklusive drikkevarer automater. Vi har hele sortimentet til alle størrelser virksomheder.