HOME   |    KONTAKT OS   |    SITEMAP

Brugt kaffemaskine

Er du ude på at spare på købet af en kaffemaskine, så hør hvad vi har i brugte og demo modeller. Vi har altid bedre brugte kaffemaskiner på lager. Tit og ofte er de bare blevet brugt som demontrations modeller.

Kaffemaskiner

Kaffemaskiner til attraktive priser finder du her hos os. Vores kaffemaskiner skiller sig ud fra de klassiske store kaffeautomater, der står rundt omkring på kontorer og i butikker, se vores eksklusive udvalg. Vi har markedets mest strømbesparende kaffemaskiner. Desuden i en helt uhørt god kvalitet.
 • Kaffe maskine
  En kaffe maskine finder du i forskellige mode farver her hos os. Vi er altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på en kaffe maskine til kontoret, butikken, mødelokalet eller måske receptionen. Vi har alle typer med eller uden fast vandtilførsel, og dem der brygger på enten Instant, malet kaffe eller hele bønner.

 • Dispenser
  Køb en kildevands dispenser online her hos os. Vi forhandler et eksklusivt udvalg af kildevands dispenser og kaffeautomater til vores kunder med stor succes. Bliv en del af succesen - besøg os på hjemmesiden.

 • Kaffe te
  Kaffe og te er populære drikke, som de fleste kan lide. Med en kaffe og te automat fra Kaffemaskiner.com bliver det lidt sjovere, at lave kaffe og the. Vores kaffe og te automater er nemlig udført i innovativt italiensk design og har forskellige flotte farver giver en spændende og indbydende udseende.

 • Drikkevand
  Rent og køligt drikkevand er forfriskende og giver mere energi til en lang arbejdsdag. Køb en vandbeholder med køligt drikkevand, så dine ansatte altid kan få et glas koldt vand, når de trænger til det. Vores Ocean Collection er markedest mest attraktive kildevandskøler, og nu til en sindsyg lav pris. Ring eller skriv og få et tilbud.