HOME   |    KONTAKT OS   |    SITEMAP

Brugt kaffemaskine

Er du ude på at spare på købet af en kaffemaskine, så hør hvad vi har i brugte og demo modeller. Vi har altid bedre brugte kaffemaskiner på lager. Tit og ofte er de bare blevet brugt som demontrations modeller.

Kaffemaskiner

Kaffemaskiner til attraktive priser finder du her hos os. Vores kaffemaskiner skiller sig ud fra de klassiske store kaffeautomater, der står rundt omkring på kontorer og i butikker, se vores eksklusive udvalg. Vi har markedets mest strømbesparende kaffemaskiner. Desuden i en helt uhørt god kvalitet.
 • Pizzaautomat
  Køb en pizzaautomat her hos os, hvis du er til italiensk design. Hvis du er på udkig efter en pizzaautomat, der skiller sig ud og fremstår både moderne og smart, så er du kommet til det rette sted.

 • Pizzaria udstyr
  Køb dit pizzaria udstyr hos Kaffemaskiner.com. Når du køber dit pizzaria udstyr hos os, får du både et fantastisk lækkert designet kvalitetsprodukt i ovne, kølere og den slags, samt en sublim kundeservice. Vores enkle koncept er med til at sikre dig stort tilfredshed med dit pizzaria udstyr. Se vores pizzaria udstyr på hjemmesiden. Både kvaliteten og tilfredsheden er således i fokus, når du køber pizzaria udstyr hos Kaffemaskiner.com.

 • Bar udstyr
  Køb dit bar udstyr såsom isterningmaskiner, vitriner, kageborde, ovne, kaffeautomater, cafemaskiner og meget andet Kaffemaskiner.com. Når du køber dit bar udstyr hos os, får du alt i bedste kvalitet og til de absolut bedste priser. Vores enkle koncept er med til at sikre dig stort tilfredshed med diverse udstyr. Se vores udstyr på hjemmesiden. Både kvaliteten og tilfredsheden er således i fokus, når du køber bar udstyr hos Kaffemaskiner.com.

 • Te og kaffe
  Te og kaffe kan du lave let og hurtigt med eksklusive te og kaffe automater fra os. Vores te og kaffe automater pryder ethvert rum, og du kan selv vælge den farve, der passer bedst til din indretning og stil.