HOME   |    KONTAKT OS   |    SITEMAP

Brugt kaffemaskine

Er du ude på at spare på købet af en kaffemaskine, så hør hvad vi har i brugte og demo modeller. Vi har altid bedre brugte kaffemaskiner på lager. Tit og ofte er de bare blevet brugt som demontrations modeller.

Kaffemaskiner

Kaffemaskiner til attraktive priser finder du her hos os. Vores kaffemaskiner skiller sig ud fra de klassiske store kaffeautomater, der står rundt omkring på kontorer og i butikker, se vores eksklusive udvalg. Vi har markedets mest strømbesparende kaffemaskiner. Desuden i en helt uhørt god kvalitet.
 • Lease
  Vil du lease en kaffeautomat til kontoret eller butikken, så er du kommet til det helt rette sted. Her hos os kan du lease forskellige drikkeautomater, og vi kan tilbyde dig mange fordele, når du vælger at lease hos os.

 • Billige kaffemaskiner
  Vores kaffemaskiner er af høj kvalitet selvom de kan karakteriseres som billige kaffemaskine. Det skal ses i forhold til markedet og konkurrenterne. Vores maskiner er bare billigere og bedre. Vore laver alle de gængse kaffedrikke, samt kako og varmt vand til te. Du er velkommen til at indhente tilbud.

 • Espresso coffee machine
  En espresso coffee machine er en væsentlig del af enhver arbejdsplads. Aromaen fra en dampende varm kop kaffe giver en god stemning mellem de ansatte, på den måde kan en espresso coffee machine fra os være med til at skabe et godt arbejdsmiljø.

 • Dispenser
  Køb en kildevands dispenser online her hos os. Vi forhandler et eksklusivt udvalg af kildevands dispenser og kaffeautomater til vores kunder med stor succes. Bliv en del af succesen - besøg os på hjemmesiden.