HOME   |    KONTAKT OS   |    SITEMAP

Brugt kaffemaskine

Er du ude på at spare på købet af en kaffemaskine, så hør hvad vi har i brugte og demo modeller. Vi har altid bedre brugte kaffemaskiner på lager. Tit og ofte er de bare blevet brugt som demontrations modeller.

Kaffemaskiner

Kaffemaskiner til attraktive priser finder du her hos os. Vores kaffemaskiner skiller sig ud fra de klassiske store kaffeautomater, der står rundt omkring på kontorer og i butikker, se vores eksklusive udvalg. Vi har markedets mest strømbesparende kaffemaskiner. Desuden i en helt uhørt god kvalitet.
 • Dispenser
  Køb en kildevands dispenser online her hos os. Vi forhandler et eksklusivt udvalg af kildevands dispenser og kaffeautomater til vores kunder med stor succes. Bliv en del af succesen - besøg os på hjemmesiden.

 • Slushice maskine
  Køb en slushice maskine i vores eksklusive udvalg. Uanset om du er på udkig efter en slushice maskine, en kaffeautomat eller en kildevands beholder kan du finde den her hos os til konkurrencedygtige priser. Vores 2 x 12 liters er super populær lige nu, så få det bedste tilbud. Ring eller skriv.

 • Køleborde
  Vi har køleborde i alle størrelser, prislag og til ethvert formål. En ting du aldrig vil mangle er kvaliteten som altid er i top uanset hvilke kølebord du vælger at købe. Hvis det lyder som noget for dig, så kig forbi.

 • Drikkevandskølere
  Rent og køligt drikkevand er forfriskende og giver mere energi til en lang arbejdsdag. Køb drikkevandskølere med køligt drikkevand, så dine ansatte altid kan få et glas koldt vand, når de trænger til det. Indhent tilbud på markedets bedst og billigste - Ocean Collection som vi forhandler.