HOME   |    KONTAKT OS   |    SITEMAP

Brugt kaffemaskine

Er du ude på at spare på købet af en kaffemaskine, så hør hvad vi har i brugte og demo modeller. Vi har altid bedre brugte kaffemaskiner på lager. Tit og ofte er de bare blevet brugt som demontrations modeller.

Kaffemaskiner

Kaffemaskiner til attraktive priser finder du her hos os. Vores kaffemaskiner skiller sig ud fra de klassiske store kaffeautomater, der står rundt omkring på kontorer og i butikker, se vores eksklusive udvalg. Vi har markedets mest strømbesparende kaffemaskiner. Desuden i en helt uhørt god kvalitet.
 • Art Plus
  Coffee Art Plus, fås i 4 trendy farver og med 1 eller 2 kværne. Udover dette har den en patenteret steamer til frisk mælk.Art Plus bringer den sidste teknologi og innovation sammen med henblik på at lave varme kaffedrikke med mælk. Med mælkesystemet "Milk light", kan alle trendy kaffeedrikke blive produceret ved at trykke på kun en enkelt knap.

 • Ovne
  Køb billige og gode super ovne med enten gas eller el forsyning i vores eksklusive udvalg. Uanset om du er på udkig efter en ovn, en slush-ice automat eller en kildevands beholder kan du finde den her hos os til konkurrencedygtige priser.

 • Drikke
  Varme og kolde drikke kan du servere med en af vores eksklusive drikke automater. Besøg vores spændende hjemmeside, hvor du kan se de mange attraktive tilbud på innovative og moderne drikke automater.

 • Espresso machine
  Køb en espresso machine her hos os, hvis du vil være sikret god kaffe. Hvis du er på udkig efter en espresso machine, der skiller sig ud og fremstår både moderne og smart, så se hvad vi kan tilbyde dig. Vi har alle størrelser og modeler klar til at blive leveret til din virksomhed.