HOME   |    KONTAKT OS   |    SITEMAP

Brugt kaffemaskine

Er du ude på at spare på købet af en kaffemaskine, så hør hvad vi har i brugte og demo modeller. Vi har altid bedre brugte kaffemaskiner på lager. Tit og ofte er de bare blevet brugt som demontrations modeller.

Kaffemaskiner

Kaffemaskiner til attraktive priser finder du her hos os. Vores kaffemaskiner skiller sig ud fra de klassiske store kaffeautomater, der står rundt omkring på kontorer og i butikker, se vores eksklusive udvalg. Vi har markedets mest strømbesparende kaffemaskiner. Desuden i en helt uhørt god kvalitet.
 • Kildevandskøler
  Vil du have kildevand, der altid er friskt og køligt, når du er tørstig? Så besøg vores spændende udvalg af kildevands beholdere i høj kvalitet, og se hvad vi kan tilbyde dig indenfor beholdere til kildevand. Lej eller køb. Uanset hvad så er vores priser de bedste.

 • Drikkevandskølere
  Rent og køligt drikkevand er forfriskende og giver mere energi til en lang arbejdsdag. Køb drikkevandskølere med køligt drikkevand, så dine ansatte altid kan få et glas koldt vand, når de trænger til det. Indhent tilbud på markedets bedst og billigste - Ocean Collection som vi forhandler.

 • IRIS
  Iris er storbor til model LEISA. Forskellen er her at der er lidt mere kapacitet samt valgfri automatisk kopudlevering hvis ønsket. Brygger på enten hele bønner eller frysetørret kaffe, og kan lave stort set alle kaffedrikke samt en god kop kakao. Den er stabil, flot i design og så er den bare billig i forhold til konkurrenterne på markedet. Ring eller skriv og hør nærmere.

 • Kaffe the
  Kaffe the og varm kakao kan du brygge på vores eksklusive kaffeautomater, der vil pryde ethvert rum. Hvis du vil have en enkel og eksklusiv kaffeautomat med kaffe the, så se vores spændende udvalg.