HOME   |    KONTAKT OS   |    SITEMAP

Brugt kaffemaskine

Er du ude på at spare på købet af en kaffemaskine, så hør hvad vi har i brugte og demo modeller. Vi har altid bedre brugte kaffemaskiner på lager. Tit og ofte er de bare blevet brugt som demontrations modeller.

Kaffemaskiner

Kaffemaskiner til attraktive priser finder du her hos os. Vores kaffemaskiner skiller sig ud fra de klassiske store kaffeautomater, der står rundt omkring på kontorer og i butikker, se vores eksklusive udvalg. Vi har markedets mest strømbesparende kaffemaskiner. Desuden i en helt uhørt god kvalitet.
 • Kildevand engros
  Rent og koldt kildevand engros fra os er på en gang forfriskende og giver mere energi. Køb kildevand engros hos os, så dine kunder altid kan få et glas koldt og friskt vand, når de shopper i din butik.

 • Kaffe firma service
  Med vores kaffe firma service er du sikret kaffeautomater i høj kvalitet til yderst attraktive priser. Vores kaffefirma service tilbyder kaffeautomater og andre drikkeautomater til både virksomheder og private. Gør et godt køb og indhent tilbud her hos os.

 • Kaffe
  Køb kaffe her hos os, hvis du er på udkig efter velsmagende kaffe i høj kvalitet til kontorets eller butikkens kaffeautomat. Vi har altid konkurrencedygtige priser på vores kaffe, så kom og få et godt tilbud. Vi har både malet, instant og hele bønner. Desuden forhandler vi kakao og topping samt andre ingredienser.

 • Køleborde
  Vi har køleborde i alle størrelser, prislag og til ethvert formål. En ting du aldrig vil mangle er kvaliteten som altid er i top uanset hvilke kølebord du vælger at købe. Hvis det lyder som noget for dig, så kig forbi.