HOME   |    KONTAKT OS   |    SITEMAP

Brugt kaffemaskine

Er du ude på at spare på købet af en kaffemaskine, så hør hvad vi har i brugte og demo modeller. Vi har altid bedre brugte kaffemaskiner på lager. Tit og ofte er de bare blevet brugt som demontrations modeller.

Kaffemaskiner

Kaffemaskiner til attraktive priser finder du her hos os. Vores kaffemaskiner skiller sig ud fra de klassiske store kaffeautomater, der står rundt omkring på kontorer og i butikker, se vores eksklusive udvalg. Vi har markedets mest strømbesparende kaffemaskiner. Desuden i en helt uhørt god kvalitet.
 • Kaffeautomater
  Med vores letbetjente kaffeautomater kan du således let og hurtigt få en kop friskbrygget kvalitets kaffe, og der er mange varianter at vælge imellem. Kaffemaskiner.com's kaffeautomater er alle italiensk design i topklasse. Og vores kaffeautomater er tilmed mindre mere smarte og pladsbesparende, end de traditionelle kaffeautomater.

 • Kakao
  Kakao er noget de fleste med en sød tand synes om. Vil du kunne servere kakao for dine kunder eller medarbejdere, så køb en kaffeautomat hos os. Den kan nemlig lave alt fra kakao og the til kaffe og cafe latte. Udover det er det de mest strømbesparende på markedet.

 • Vandkøler
  Med en vandkøler fra os, kan du forkæle dine kunder eller medarbejdere med koldt og forfriskende vand fra vores vand beholder. Køb din vand beholder hos os, for vi har altid gode tilbud.

 • Drikkevand
  Rent og køligt drikkevand er forfriskende og giver mere energi til en lang arbejdsdag. Køb en vandbeholder med køligt drikkevand, så dine ansatte altid kan få et glas koldt vand, når de trænger til det. Vores Ocean Collection er markedest mest attraktive kildevandskøler, og nu til en sindsyg lav pris. Ring eller skriv og få et tilbud.